Pengedar Shaklee Pandan Indah, Ampang Malaysia

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Terima kasih atas kunjungan tuan puan ke blog CergasSihat. Semoga anda mendapat manfaat daripada setiap perkongsian saya di blog ini.

Kenali saya Idziani selaku Pengedar Sah Shaklee Malaysia (Shaklee Independent Distributor) dengan no ID: 1119453.

Saya menjalankan khidmat penghantaran terus (COD) di kawasan sekitar Pandan Indah, Ampang. Selain itu, sepanjang hari berkerja (Isnin – Jumaat) saya boleh COD di kawasan Pusat Bandar Putra Permai, Seri Kembangan. Dirumuskan seperti berikut:

  1. COD harian dilakukan bagi sekitar kawasan Pandan Indah, Taman Muda, Pandan Mewah, Taman Putra, Tesco Ampang, Hospital Ampang dan sekitarnya. Kebiasaannya, hari Isnin – Jumaat selepas waktu pejabat iaitu jam 8 malam ke atas. Sabtu & Ahad InsyaAllah available.
  2. COD waktu pejabat (Isnin – Jumaat waktu 1-2pm @ 6pm ke atas) dilakukan bagi sekitar kawasan Pusat Bandar Putra Permai, Seri Kembangan meliputi Aeon Equine Park dan sekitarnya.

Bagi yang berada di luar kawasan jajahan, di seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak saya menggunakan perkhidmatan pos GDex, Citylink dan Pos Laju khususnya. Tidak tertakhluk dalam Malaysia sahaja, perkhidmatan saya meliputi Singapura, Brunei, Indonesia dan dimana sahaja anda berada (selagi tiada sekatan).

Siapa SID IDZIANI?

Secara ringkasnya, mula mengamalkan suplemen Shaklee seawal tahun 2011 melalui Set Asas Penyusuan Shaklee iaitu Alfalfa dan ESP untuk anak sulong (belum ahli). Mula daftar sebagai ahli Shaklee pada tahun 2014 dan pengambilan suplemen Shaklee diteruskan sehingga anak yang ke-3 hingga kini. Kami sekeluarga setia dengan suplemen Shaklee untuk kesihatan optimum. Suami serasi dengan pengambilan OmegaGuard, Ostematrix dan CoqTrol Plus manakala anak-anak konsisten dengan Set kanak-kanak Shaklee, Vitalea for Children, Mealshakes dan OmegaGuard. Alhamdulillah, kami telah mencuba hampir keseluruhan rangkaian produk Shaklee dan dapat merasai kebaikan dan perbezaannya dari produk-produk suplemen yang banyak di pasaran.

Kenapa Pilih Shaklee?

Kami yakin dengan produk Shaklee yang sentiasa Halal (sijil Halal diperbaharui setiap tahun), mendapat kelulusan KKM, setiap produk menjalani ujian klinikal saintifik, penghasilan produk tanpa pencemaran alam dan sangat obses kepada tahap keselamatan dan keberkesanan setiap produk mereka. Shaklee merupakan satu-satunya syarikat yang melakukan Landmark Study secara telus tanpa kepentingan peribadi. Kebanyakan produk Shaklee telah dipatenkan dan ada patern pending seperti Vivix, Nutriferon dan Youth Skincare. Ini bermakna tiada sebarang jenama lain boleh meniru atau menciplak hasil pembuatan produk-produk Shaklee yang premium tersebut.

Kenapa Perlu Beli dengan SID IDZIANI?

Saya bukan sahaja penjual malah saya akan bertanggungjawab di atas khidmat yang diberikan kepada anda. Pembelian suplemen Shaklee melalui saya akan berserta konsultasi eksklusif untuk masalah yang anda hadapi. Segala maklumat adalah rahsia dan tiada sebarang penipuan dalam urusan jual beli.

Jika anda berminat untuk memulakan bisnes dengan Shaklee, saya akan bertindak sebagai mentor empayar anda dan business partner untuk mencipta kejayaan bersama. Kejayaan bisnes anda bukan untuk saya atau siapa-siapa tapi hanya untuk anda sndiri. Selagi anda fokus untuk berjaya, tiada yang mustahil untuk dicapai kerana bisnes Shaklee menawarkan infinity pay/unlimited income bagi kita yang cekal. Anda juga layak menjadi pengedar dikehendaki di kawasan anda bagi memudahkan orang ramai mendapatkan suplemen Shaklee.

Sertai Kami Secara Online!

Klik gambar di bawah sahaja.

MY HOTLINE:

Klik –> https://tinyurl.com/ybd4pa4g

FOLLOW ME:

IG: @serimuslimahsihat

FB page: Misi Keluargaku Cergas Sihat

FB: ridzianizr

Jom berurusan dengan saya, InsyaAllah sama-sama kita mudahkan urusan untuk kesihatan sejagat. Sekali lagi, saya  Idziani selaku Pengedar Sah Shaklee Pandan Indah dan seluruh Malaysia.

Salam Muhibbah!

Anda juga mahu tahu...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge