Pengedar Vivix Shaklee Pandan Indah, Ampang Malaysia

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Selamat datang ke blog ini dan didoakan kalian sentiasa CergasSihat hendaknya 😊

Saya Idziani (ID: 1119453) merupakan Pengedar Sah Shaklee Malaysia yang aktif di sebahagian kawasan sekitar Selangor dan Kuala Lumpur.

Sukacita ingin diuar-uarkan kepada anda kemudahan untuk mendapatkan Vivix Shaklee melalui saya selaku Agen Shaklee di kawasan Pandan Indah, Ampang (termasuk Tesco Ampang, Hospital Ampang) dan sekitarnya dengan menghubungi saya di talian  011-2894 6615.

Selain daripada itu, anda yang berada di sekitar Pusat Bandar Putra Permai, Seri Kembangan (termasuk Giant & Aeon Equine) juga boleh mendapatkan Vivix Shaklee secara terus melalui saya ketika hari bekerja (Isnin – Jumaat). Whatsapp/SMS saya sahaja di talian 011-2894 6615.

Anda yang berada di luar kawasan jajahan saya, jangan risau! Anda layak mendapat perkhidmatan 1st class dari saya sebagai Agen Jual Vivix melalui perkhidmatan POS ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak.

Apa yang anda perlu lakukan hanya dengan hubungi saya melalui Whatsapp/SMS di talian  011-2894 6615 dan saya akan uruskan proses tempahan secara online dan penghantaran terus ke rumah anda melalui perkhidmatan kurier GDex/Citylink/Pos Laju (tertakhluk kepada kawasan anda).

Saranan saya, dalam pemilihan agen Shaklee perlu dipastikan anda mendapat khidmat nasihat dan konsultasi berterusan dari segi kesihatan anda dan cara pemakanan yang sepatutnya.

Jika anda dapatkan Vivix dari saya, saya akan pastikan anda mendapat konsultasi eksklusif dan terbaik merangkumi cara makan dan cara menangani ‘Body Adjustment’ dengan betul. Selain itu, tips-tips yang boleh bantu anda mendapatkan kesan yang lebih efektif dan berkesan dalam proses pemulihan masalah kesihatan anda.

Saya tidak mengamalkan servis ‘Touch & Go‘ terhadap pelanggan-pelanggan saya. Saya mementingkan ‘after sale service‘ bagi mengenal pasti masalah yang timbul mahupun kesan yang anda peroleh selepas pengambilan Vivix. Seadilnya, mohon anda juga memberi kerjasama yang baik dengan saya supaya segalanya berjalan lancar.

Sejujurnya, saya tidak memberi setinggi harapan untuk anda pulih sepenuhnya dengan hanya amalkan Vivix kerana ianya BUKAN UBAT. Vivix adalah minuman botani yang dirumus khas dari khazanah alam semulajadi yang kaya dengan polifenol dan resveratrol untuk mempertahankan sel hingga ke peringkat DNA. Ia bantu mencukupkan lompong-lompong nutrisi dalam tubuh manusia supaya dapat beri kesihatan yang optimum. Walau bagaimana pun, saya yakin dengan suplemen Shaklee terutamanya Vivix untuk berikan efek yang lebih baik pada tubuh dan kesihatan anda, InsyaAllah.

Anda pasti tak sabar-sabar untuk dapatkan Vivix Shaklee 😍 Hubungi Agen Vivix Shaklee anda sekarang di talian 011-2894 6615 bersama konsultasi ekslusif untuk anda.

Anda yang dah rasai kebaikan Vivix dan berminat untuk menjadi pengedar di kawasan anda?

Jom sertai saya merangkap Mentor Empayar Bisnes anda dan jadikan suplemen Shaklee sebagai sumber pendapatan tambahan yang lumayan. Jangan risau, bisnes ini bisnes bermentor bermaksud ada panduan dan guideline yang akan diberikan kepada anda. Hendak seribu daya, taknak seribu dalih ✌

Dengan Shaklee segalanya mudah. Mari kita ubah tahap kesihatan kita dalam masa yang sama kita ubah taraf hidup kita sekeluarga ke arah yang lebih baik.

 

MY HOTLINE:

Klik –> https://tinyurl.com/ybd4pa4g

FOLLOW ME:

IG: @serimuslimahsihat

FB page: Misi Keluargaku Cergas Sihat

FB: ridzianizr

Anda juga mahu tahu...

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge