Pengedar Youth Shaklee Skincare Pandan Indah, Ampang Malaysia

KHAS UNTUK KECANTIKAN KULIT ANDA LUAR DALAM YANG MIRACLE

Anda mencari produk set penjagaan kulit yang terbaik abad ini? Jom saya bantu dari awal sehingga anda peroleh kulit yang diinginkan.

Saya Idziani merupakan Pengedar Youth Shaklee Malaysia dengan no ID: 1119453  yang aktif di sebahagian kawasan sekitar Selangor dan Kuala Lumpur.

Saya menjalankan servis penghantaran secara terus ke kawasan Pandan Indah, Ampang. Jika hari bekerja servis penghantaran COD boleh dilakukan di kawasan Pusat Bandar Putra Permai, Seri Kembangan. Berikut adalah jadual COD:

  1. COD harian dilakukan bagi sekitar kawasan Pandan Indah, Taman Muda, Pandan Mewah, Taman Putra, Tesco Ampang, Hospital Ampang dan sekitarnya. Kebiasaannya, hari Isnin – Jumaat selepas waktu pejabat iaitu jam 8 malam ke atas. Sabtu & Ahad InsyaAllah available.
  2. COD waktu pejabat (Isnin – Jumaat waktu 1-2pm @ 6pm ke atas) dilakukan bagi sekitar kawasan Pusat Bandar Putra Permai, Seri Kembangan meliputi Aeon Equine Park dan sekitarnya.

Perkhidmatan saya tidak tertakhluk kepada kawasan yang dinyatakan, tetapi meliputi seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak dengan menggunakan perkhidmatan pos GDex, Citylink dan Pos Laju khususnya. Bukan hanya dalam Malaysia sahaja, anda yang berada di negara-negara jiran atau seperti Singapura, Brunei, Indonesia atau dimana sahaja anda berada (selagi tiada sekatan) juga boleh mendapatkan perkhidmatan saya secara eksklusif.

Kenapa Perlu Beli dengan Saya?

Saya adalah pengguna tegar Set Penjagaan Kulit Youth Shaklee sejak bulan Mac 2018 (sejurus ia launch di Malaysia). Secara alaminya saya telah merasakan perbezaan kulit muka dan mendapat kesan yang sangat baik hasil daripada menggunakan Youth Shaklee Skincare.

Saya mempunyai masalah kulit yang kronik iaitu jerawat dan parut berlubang. Masalah kulit berjerawat yang dihidapi sejak di bangku sekolah lagi menyebabkan kulit saya menjadi trauma dan meninggalkan lekuk-lekuk yang hodoh di pipi kiri kanan khususnya. Sebelum Youth dilancarkan, pelbagai jenis skincare dah cuba dari yang punya bahan kimia & berbahaya sehinggakan yang organik. Nampak kesan pada peringkat awal dan sampai satu masa tiada apa-apa perubahan yang ketara boleh dirasai. Disebabkan kulit yang rosak teruk, saya tidak mengalami suatu transformasi yang kronik selepas penggunaan skincare beracun pun. Betapa kulit dah macam immune dengan bahan-bahan terlarang 😂😆 Sejak aktif dengan Shaklee, saya guna Nutriwhite cleanser sahaja sehinggalah Youth muncul menggantikan set Nutriwhite.

Kesan pertama yang saya rasa dengan penggunaan Youth Cleanser (Luminous Oil Gel Cleanser) adalah muka terasa sangat-sangat bersih. Tak rasa melekit atau tegang pada kulit. Seriously memang rasa bersih! Biasanya bahagian hidung, kalau dulu bila picit je pasti akan keluar sebum minyak dari celah-celah blackhead dan blackhead sangat ketara tapi sekarang dah hampir tiada lagi.

Gambar di atas ni beza muka saya pada mula start Youth dan selepas guna Youth dalam tempoh sebulan setengah. Memandangkan trauma kerosakan tisu kulit yang teruk memang ambil masa untuk pulih sepenuhnya tapi kesan kurang tu memang ketara. Saya menggunakan fullset Youth Skincare dan dalam masa yang sama makan vitamin C, GLA Complex, Collagen Powder dan macam-macam lagi.

Koleksi gambar ini pula adalah disepanjang penggunaan Youth Skincare tanpa filter atau bedak (compact powder). Secara keseluruhannya, kulit saya menjadi lebih sihat dan bermaya. Sekurang-kurangnya, saya dah ada solusi untuk memastikan kulit saya dalam keadaan yang baik dan sihat tanpa risaukan keselamatan jangka panjang. Youth Skincare dijamin selamat 100% tanpa sebarang bahan kimia berbahaya da beracun. Tiada kesan sampingan yang akan merosakkan lagi lapisan kulit sehingga boleh membawa kepada kanser kulit.

Jom tonton video pengenalan Youth Skincare berikut:

Jadikan Saya Konsultan Kecantikan Anda!

Jika anda ada masalah kulit yang kronik seperti jerawat, jeragat, kulit kusam, kulit berminyak, kulit nampak tua dari usia, hubungi saya sekarang di talian 011-2894 6615 bersama konsultasi ekslusif untuk anda. Youth Skincare adalah produk premium siap dipatenkan lagi (yang mana tiada produk boleh tiruvasi langsung Youth Skincare). Produk penjagaan kulit termasyur di dunia.

Saya akan bantu anda untuk mendapatkan kulit yang diidam-idamkan, InsyaAllah. Kerjasama anda amat saya hargai.

Anda nak jadi pengedar Youth Skincare?

Jom sertai saya merangkap Mentor Empayar Bisnes anda dan jadikan Youth Skincare sebagai sumber pendapatan tambahan yang lumayan. Jangan risau, bisnes ini bisnes bermentor bermaksud ada panduan dan guideline yang akan diberikan kepada anda. Hendak seribu daya, taknak seribu dalih ✌

Sertai Kami Secara Online!

Klik gambar di bawah sahaja 👇

Dengan Shaklee segalanya mudah. Mari kita ubah tahap kesihatan kita dalam masa yang sama kita ubah taraf hidup kita sekeluarga ke arah yang lebih baik.

 

MY HOTLINE:

Klik –> Perunding Kecantikan Anda

FOLLOW ME:

IG: @serimuslimahsihat

FB page: Misi Keluargaku Cergas Sihat

FB: ridzianizr

Anda juga mahu tahu...

2 Comments

Leave a Reply to Auni Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge