Kisah Pemilik Blog

Saya Idziani seorang Pengedar Sah Shaklee Malaysia dan Mentor Empayar Bisnes anda. Saya sudah berkahwin dan dikurniakan 3 orang khalifah cilik.  Seorang ibu yang bekerja di syarikat multimedia lebih 10 tahun dan bercita-cita untuk menjadi seorang surirumah yang bergaji CEO suatu hari nanti.

Mengenali Shaklee sudah melebihi 7 tahun dan mula aktif dalam bisnes Shaklee pada tahun 2017. Shaklee memberi alternatif kepada saya sekeluarga untuk berasa lebih sihat dan bantu menyelesaikan masalah-masalah kesihatan yang dihadapi. Selain ikhtiar daripada sebarang penyakit, Shaklee juga telah membantu saya dalam usaha menyelesaikan masalah kulit berjerawat dan berparut yang saya alami sejak zaman sekolah. Shaklee juga bantu menguatkan antibodi anak-anak supaya kekal cergas dan aktif sentiasa. Kesan Shaklee pada suami juga sangat mengujakan yang mana beliau mempunyai masalah sendi dan sakit belakang. Beliau pernah menjalani beberapa operation. Sebelum ini hanya pain killer sebagai peneman bila rasa sakit tapi sekarang beliau konsisten dengan pengambilan suplemen  Shaklee bagi mengurangkan rasa sakit yang dialami. Kami jalani cara hidup yang lebih sihat dengan mengamalkan pemakanan seimbang dan diet sihat serta melakukan aktiviti fizikal sekurang-kurangnya setiap hujung minggu.

Shaklee tidak menjamin anda langsung tidak sakit tetapi jaminan Shaklee adalah memberikan harapan untuk tubuh badan lebih berpotensi untuk menjalani gaya hidup yang lebih proaktif.

Saya kongsikan apa yang saya dah rasa dan apa yang saya percaya untuk bantu lebih ramai lagi yang betul-betul mencari ikhtiar dari segi kesihatan dan untuk berbisnes sepanjang hayat. dan boleh diwarisi.

THIS CERTIFIES THAT

the person whose name and photograph appear on this card is an authorised Shaklee Distributor and her business conduct is subjected to compliance with the Direct Sales and Anti Pyramid Scheme Act 1993 and Statement of Privileges and Responsibility of Shaklee Family Members of Shaklee Products (Malaysia) Sdn. Bhd.

 

MY HOTLINE:

Klik –> Idziani Agen Sah Shaklee

FOLLOW ME:

IG: @serimuslimahsihat

FB page: Misi Keluargaku Cergas Sihat

FB: ridzianizr

Salam Muhibbah!