Kisah Pemilik Blog

Saya Idziani Pengedar Terlatih dan Berdaftar dengan Shaklee Malaysia dan merupakan Mentor Empayar Bisnes anda. Saya sudah berkahwin dan dikurniakan 3 orang khalifah cilik. Berkelulusan Degree in Biotechnology di sebuah universiti awam tanah air dan sekarang bekerja sebagai Instructional Designer di sebuah syarikat swasta di Selangor.

Telah mengamalkan Shaklee sejak 2011 melalui Set Penyusuan Shaklee dan mula menjalankan biz Shaklee pada tahun 2014. Khidmat saya selaku Perunding Vitamin Luar Dalam Anda.

Saya masih bekerja sambil menjalankan bisnes Shaklee secara serius kerana yakin dengan pelan perniagaan Shaklee dan bonus bulanan yang konsisten. Saya memilih Shaklee kerana ‘health & wellness’ adalah perniagaan masa depan. Shaklee adalah yang terbaik dalam bidang ini dan bercita-cita untuk menjadi seorang surirumah yang bergaji CEO suatu hari nanti.

Shaklee memberi alternatif kepada saya sekeluarga untuk berasa lebih sihat dan bantu menyelesaikan masalah-masalah kesihatan yang dihadapi. Selain ikhtiar daripada sebarang penyakit, Shaklee juga telah membantu saya dalam usaha menyelesaikan masalah kulit berjerawat dan berparut yang saya alami sejak zaman sekolah. Shaklee juga bantu menguatkan antibodi anak-anak supaya kekal cergas dan aktif sentiasa.

Kesan Shaklee pada suami juga sangat mengujakan yang mana beliau mempunyai masalah sendi dan sakit belakang. Beliau pernah menjalani beberapa operation. Sebelum ini hanya pain killer sebagai peneman bila rasa sakit tapi sekarang beliau konsisten dengan pengambilan suplemen  Shaklee bagi mengurangkan rasa sakit yang dialami.

Kami jalani cara hidup yang lebih sihat dengan mengamalkan pemakanan seimbang dan diet sihat serta melakukan aktiviti fizikal sekurang-kurangnya setiap hujung minggu.

 

Sasaran saya dalam masa 5 tahun dari sekarang ialah untuk membesarkan jaringan perniagaan Shaklee saya ke seluruh Malaysia Sabah dan Sarawak dengan keahlian kumpulan melebihi 5000 ahli.

Saya yakin untuk mencapai sasaran ini kerana kumpulan kami mempunyai mentor-mentor perniagaan yang mempunyai advance method dan terbukti telah melahirkan ribuan pemimpin perniagaan dengan sistem, pelan perniagaan dan produk yg berkesan. Nak sertai saya? >>KLIK<<

Saya kongsikan apa yang saya dah rasa dan apa yang saya percaya untuk bantu lebih ramai lagi yang betul-betul mencari ikhtiar dari segi kesihatan dan untuk berbisnes sepanjang hayat dan boleh diwarisi.

THIS CERTIFIES THAT

the person whose name and photograph appear on this card is an authorised Shaklee Distributor and her business conduct is subjected to compliance with the Direct Sales and Anti Pyramid Scheme Act 1993 and Statement of Privileges and Responsibility of Shaklee Family Members of Shaklee Products (Malaysia) Sdn. Bhd.

 

MY HOTLINE:

Klik –> Idziani Agen Sah Shaklee

FOLLOW ME:

IG: @serimuslimahsihat

FB page: Misi Keluargaku Cergas Sihat

FB: ridzianizr

Salam Muhibbah!